St. Antonius ziekenhuis/ Roparun 

Zowel dit jaar als afgelopen jaar mochten wij voor het St. Antonius in Nieuwegein een mooi pakket PICC-lijn Care covers samenstellen in alle maten en kleuren. Dat ze weer voor ons kozen zien we als compliment. Dankzij de Roparun kunnen patiënten van de afdeling Hematologie nu gebruik maken van een mooie veilige PICClijn cover na het plaatsen van de PICC-lijn. 

 

 

Roparun

Groene hart ziekenhuis/ Vrienden van het Groene hart

Ook Patienten van het Groene hart ziekenhuis krijgen een PICClijn cover van Wear to Care. Dit is mogelijk gemaakt door de stichting Vrienden van het groene hart. Wij lieten speciaal voor dit ziekenhuis een productie maken met een herkenbaar label in de PICClijn cover. Zo kan iedereen zien dat een donatie aan de stichting goed terecht komt! 

Vrienden VAN HET GHZ

VUMC/ steunfonds VUmc

Het We zijn er trots op dat ook Het VUMC afdeling hematologie gekozen heeft voor onze PICClijn covers. Mogelijk gemaakt door het steunfonds VUMC ontvangen patiënten een cover in een zelf te kiezen maat en kleur. 

steunfonds VUMC

Prinses Maxima Centrum 

In 2022 kregen wij contact met het “vascular access team” oftewel degenen die de kindjes in het PMC een infuus, PICC-lijn of andere CVC geven. Na ons eerste bezoek waren we onder de indruk van de passie en bevlogenheid waarmee er gewerkt wordt in het PMC. Inmiddels is er een samenwerking voor een nieuw bijzonder product waarvan het idee aangereikt is door het PMC. Ook mochten wij recent een grote box met kinder PICC-lijn Care covers leveren. Wij zijn er trots op dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan de zorg voor kinderen met kanker in Nederland. 

 

 

Prinses Maxima Centrum

Slingeland ziekenhuis 

Patiënten in het Slingerland ziekenhuis krijgen op diverse afdelingen al een poos onze folder aangeboden na het plaatsen van een PICC-lijn.

Kort geleden kregen wij de opdracht om ook hier op een afdeling met veel patiënten met een PICC-lijn een doos met PICC-lijn Care covers te leveren. Vanuit een fonds was er nog budget om patiënten een cover te kunnen aanbieden, hoe mooi is dat? 

Slingeland ziekenhuis

?

Wij worden altijd blij van nieuwe projecten. Er is een mooie samenwerking op komst, eentje die de patiënt direct bereikt, ontstaan vanuit passie voor zorg & patiënt. Kunnen zien wat er echt nodig is om zorg ontvangers te ondersteunen, dat kunnen steeds meer bedrijven die commercieel werkzaam zijn in de zorg. Samen bouwen we bruggen tussen dat wat er nodig is en wat kán. Stay tuned

Naar de shop

Er zijn veel ziekenhuizen die met ons samenwerken, vaak ook meerdere afdelingen zoals: Dagbehandeling, Oncologie, Darmfalen, TPV-teams, Chirurgie, Interne geneeskunde enz. 

Samen bedenken wij hoe onze producten onder de aandacht gebracht kunnen worden bij patiënten. Wij doen dit o.a.met: 

Jeroen Bosch ziekenhuis, Princes Maxima Centrum, ETZ Tilburg, UMCG, Meander Medisch Centrum, van Weel Bethesda ziekenhuis, ziekenhuis Rivierenland, Antoni van Leeuwenhoek, UMC Utrecht Cancer Center, Ziekenhuis Amstelland, Goes, Langeland ziekenhuis, SVT Thebe, Slingeland ziekenhuis, Amsterdam UMC & diverse thuiszorg organisaties waaronder Expert Care.