St. Antonius ziekenhuis/ Roparun 

Zowel dit jaar als afgelopen jaar mochten wij voor het St. Antonius in Nieuwegein een mooi pakket PICC-lijn Care covers samenstellen in alle maten en kleuren. Dat ze weer voor ons kozen zien we als compliment. Dankzij de Roparun kunnen patiënten van de afdeling Hematologie nu gebruik maken van een mooie veilige PICClijn cover na het plaatsen van de PICC-lijn. 

 

 

Roparun

Groene hart ziekenhuis/ Vrienden van het Groene hart

Ook Patienten van het Groene hart ziekenhuis krijgen een PICClijn cover van Wear to Care. Dit is mogelijk gemaakt door de stichting Vrienden van het groene hart. Wij lieten speciaal voor dit ziekenhuis een productie maken met een herkenbaar label in de PICClijn cover. Zo kan iedereen zien dat een donatie aan de stichting goed terecht komt! 

Vrienden VAN HET GHZ

VUMC/ steunfonds VUmc

Het We zijn er trots op dat ook Het VUMC afdeling hematologie gekozen heeft voor onze PICClijn covers. Mogelijk gemaakt door het steunfonds VUMC ontvangen patiënten een cover in een zelf te kiezen maat en kleur. 

steunfonds VUMC

Er zijn veel ziekenhuizen die met ons samenwerken, vaak ook meerdere afdelingen zoals: Dagbehandeling, Oncologie, Darmfalen, TPV-teams, Chirurgie, Interne geneeskunde enz. 

Samen bedenken wij hoe onze producten onder de aandacht gebracht kunnen worden bij patiënten. Wij doen dit o.a.met: 

Jeroen Bosch ziekenhuis, Princes Maxima Centrum, ETZ Tilburg, UMCG, Meander Medisch Centrum, van Weel Bethesda ziekenhuis, ziekenhuis Rivierenland, Antoni van Leeuwenhoek, UMC Utrecht Cancer Center, Ziekenhuis Amstelland, Goes, Langeland ziekenhuis, SVT Thebe, Slingeland ziekenhuis, Amsterdam UMC & diverse thuiszorg organisaties waaronder Expert Care.